Datingsites heb je in vele soorten en maten en zelfs aan vleesliefhebbers als ons is gedacht. De commercials voor dit soort sites kenmerken zich vaak door een overdreven joligheid van hele toegankelijke vrijgezellen. De mensen van eDarling.nl gooien het over een andere boeg en gaan ‘hard-to-get’ spelen. Dit zijn dan ook vrijgezellen op ‘niveau’ en die krijg je natuurlijk niet zomaar. Boegbeeld van deze site is nu een man die zich beter kan storten op zijn acteerlessen dan op het daten. De overarticulerende gluiperd komt met foute teksten en probeert steevast met z’n wenkbrauwen het plafond  te schrobben.

Vreemd genoeg is het geen acteur, als we de teksten op de site van eDarling.nl moeten geloven: “In tegenstelling tot concullega’s proberen wij in onze communicatie zoveel mogelijk echte mensen in te zetten in plaats van ingekochte stockfoto’s, modellen en acteurs. In Nederland werken wij ook aan soortgelijke benadering voor 2012”. 

Wat eDarling eigenlijk hiermee bedoelt is, naar ons bescheiden inziens: “wij gebruiken soms echte mensen, maar soms huren we iemand in die niet in de lach schiet als ‘ie ratelend de keuken komt binnengelopen. Nee, wij houden het nog maar even op de vlees-op-vlees benadering en zoeken in de buitenlucht naar iemand ‘op niveau’. Iemand overigens nog behoefte aan een extra stukje vlees?

Slagersoordeel: Een kleine amuse van Texels eco-lamsvlees die met teveel poeha wordt geserveerd.

YouTube voorvertoningsafbeelding

 

Reacties

Tags: , ,