Het perfecte biertje met een mooie schuimkraag tap je op Facebook met Heineken Star Serve. Waar de Engelsen schuim afzweren, smullen wij Hollanders er juist extra van. Het voelt dan ook erg lekker wanneer je zelf een perfect biertje schenkt en in de nieuwste app van Heineken is het tappen als een baas! Doe je best.

Star Serve stap 1: kies de perfecte taphoek

Eenmaal in de app volgt een duidelijk en goed opgebouwde instructie waarin wordt uitgelegd hoe je een perfect biertje tapt in het Ellipse glas van Heineken. Dorstig als we zijn tappen we in een paar stappen ons eerste biertje:

Heineken taphoek

Star Serve stap 2:  tapkraan dicht, afschuimen!

tap 2

Star Serve Stap 3: Het resultaattap 3

Rembrandtplein

Trots als we zijn met dit perfect getapte biertje willen we dit natuurlijk van de daken schreeuwen. Letterlijk. Gelukkig is dit mogelijk omdat Heineken zo attent is geweest om een ‘bescheiden’ LED-scherm van zo’n 20 m² te plaatsen op het Rembrandtplein:

tap4

Sta je liever niet in de schijnwerpers dan is het natuurlijk ook mogelijk om je goede nieuws te delen op Facebook. Zowel op het Rembrandtplein als op Facebook wordt op een leuke manier gebruik gemaakt van je Facebook gegevens die je in je profiel hebt staan.

tap 5

Samenvattend kunnen we niet anders zeggen dat Heineken hier prachtig uitpakt. Een Facebook app waarin video schitterend wordt afgewisseld met een game waarin je zelf de hoofdrol speelt plus een social-component waar je u tegen zegt. De muziek kabbelt lekker door zonder vervelend te worden en een mislukt biertje tappen is voor het eerst leuk:

tap 6

Ps.

Een leuk detail voor de oplettende kijker: net zoals in de nieuwste commercial van Heineken wordt ook in de app het decor spectaculair omgedraaid.

Slagersoordeel: een 5 sterren steak op het Rembrandtplein 

Reacties

Tags: , ,