Vlees hoort in het wild of op je bord en dat gezegd hebbende willen we hier tegenover stellen dat wij als slagers niet bij voorbaat tegen dieren in reclames zijn. Geverfde koeien, ontsnapte haaien of paarse krokodillen, wij vinden het wel vermakelijk. En het werkt.

Zelden hebben wij echter ineens zo’n spontane hekel aan honden, katten en klaarkomende cavia’s gekregen als na het zien van de commercials van belboer Simpel. Het laatste wapenfeit is onderstaande hamster die wel erg enthousiast bericht over het uitblijven van een kredietcheck…

Gek genoeg hebben de filmpjes wel opvallend veel views op YouTube en zelfs overwegend positieve feedback. Jullie hulp in deze ‘kwestie’  is dan ook gewenst. Zien wij als slagers nou echt het hilarische aspect over het hoofd of is dit toch echt tenenkrommend? Tot verder tegenbericht maken wij van deze lap vlees vooralsnog het liefst een Peruaanse specialiteit. Het ziet er bizar uit en het smaakt nergens naar. Enige positieve puntje; de dieren hoeven in ieder geval geen onnodige kunstjes te doen.

Slagersoordeel: Een Peruaanse cavia aan het spit.

YouTube voorvertoningsafbeelding

 

Update 12-9: Niet iedereen blijkt toch even enthousiast…

 

Reacties

Tags: ,