Niet ieder merk leent zich ervoor om een foute hap te serveren. Soms smaakt het prima, soms maakt het je dorstig, soms werkt het op je darmen. Het Miljoenenspel heeft de gok genomen om de gevallen jeugdheld en burgerliefhebber David Hasselhof op te laten draven in haar nieuwste commercial. En al waren we in eerste instantie vooral verrast, het pakt ontzettend leuk uit.

David Hasselhoff is in Europa, Cascais (Portugal) om precies te zijn. Al rondlopend over de boulevard wordt The Hoff overal herkend, maar helaas is zijn populariteit sinds het verdwijnen van Knightrider flink afgenomen. Dit kan ook te maken hebben met zijn zangcarrière overigens… In plaats van het onderwerp wordt hij tegenwoordig gezien als fotograaf.

De commercial zit goed in elkaar en is over the top zonder flauw te worden. David Hasselhof is een ideaal mikpunt voor zelfspot en brengt de commercial met zijn B-sterrenstatus toch naar een verdienstelijk niveau. Een mooie volgende stap na de aftrap met Patricia Paay en een verse aanwinst voor onze traiteur. Scherpste verwijzing is de naam van het jacht. Details, wij houden ervan.

Slagersoordeel: Een Duitse bockworst op een bedje van kaviaar.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Reacties

Tags: , ,