Nederland is een adverterende belboer rijker en ook hier krijgen we, net als bij Simpel, weer het verkeerde kippenvel van. “Voer de beste gesprekken voor weinig”, zo luidt het devies van Youfone. Helaas houden ze zelf echter niet zo van goede gesprekken.

In de commercial zien we allereerst een toneelstuk waarbij pijnlijk de relatieperikelen worden besproken. Pijnlijk vanwege de miscommunicatie, wellicht nu al ruis op het netwerk, maar vooral door het acteerwerk van de filerijder. Deze lijkt rechtstreeks weggetrokken uit een aflevering van cultserie “Achter Gesloten Deuren”.

Wat echter de meeste irritatie opwekt is de voice-over die goed familie kan zijn van de schreeuwmevrouw die Kruidvat in dienst heeft. Om de boodschap wat extra kracht bij te zetten heeft ook deze stemacteur besloten om voor de opname wat lachgas te nemen en vervolgens zo hard mogelijk in de microfoon te schreeuwen. Terugschreeuwen heeft geen zin en daarom dienen we Youfone graag bij deze van repliek: wij gaan NIET naar Youfone.nl. Hoe hard je het ook schreeuwt. Verdorie!

Slagersoordeel: Een schreeuwende schnitzel die je wilt ontwijken

YouTube voorvertoningsafbeelding

Reacties

Tags: , ,