Wie & Wat

Reclameslagers.nl is een reclameblog van twee Bourgondiërs met een pen als snijmes. Bureauonafhankelijk, vakgekken en kritisch omdat het moet. Reclames komen als lappen vlees op onze snijplank. Goed werk wordt doorgestuurd naar de traiteur, twijfelgevallen eindigen in de supermarkt en van het baggerwerk draaien we frikadellen in het abattoir. Voor een snelle vette hap kun je in het Smulhoekje terecht.

Slager Lennart heeft een sterke hang naar alles dat online staat. Dagelijks houdt hij zich bezig met (creatieve) branded content, online communities, strategie & insights en advertising. Zijn hakmes zet zich vooral in strategische flaters en copycats die snel een ‘like’ proberen te scoren. (lennart@reclameslagers.nl)

Slager Robbert is een vakidioot, met een grote voorliefde voor copy en sleazy slogans. Werkzaam als (freelance) creatief houdt hij vakbroeders scherp en als een Robin Hood schiet hij op duur betaalde collega’s die reclamemest produceren. Robbert hakt voornamelijk in op tv-commercials en (te conceptuele) campagnes. (robbert@reclameslagers.nl)